Wat we doen

executive search bestuurders, directie en management

Wij verdiepen ons intensief in uw organisatie en de hoofdrolspelers door ons te verplaatsen, in te leven, te luisteren en te kijken. Alleen op die manier kunnen wij ons werk doen: het vinden van de beste man of vrouw die vanzelfsprekend uitstekend is toegerust voor de functie, die past bij de bedrijfscultuur, en die daarbij complementair is aan zijn of haar directe collegae. Wij begeleiden het volledige searchproces zelf, van het eerste gesprek met u tot de uiteindelijke afronding. Dat betekent dus ook, dat wij zelf de kandidaten zoeken, benaderen en screenen. Wij werken uit overtuiging niet met researchers, om zo direct mogelijk te kunnen schakelen. Dit waarborgt een procedure met focus en betrokkenheid. Wij denken met u mee en bieden oplossingen op maat. Zowel tijdelijk als voor langere periode.

commissarissen & toezichthouders

Wij kijken naar een evenwichtige portefeuilleverdeling, complementariteit en teamvorming. Een goede afspiegeling van de samenleving, waarbij diversiteit in kennis, kunde, leeftijd en geslacht geborgd zijn, zorgen voor een hoge toegevoegde waarde voor de organisatie. Voor ons zijn diversiteit en inclusie allang geen thema’s meer, maar een vanzelfsprekendheid.
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan gedreven toezichthouders met ervaring in uiteenlopende disciplines en branches.

Lead from the back - and let others believe they are in front - Nelson Mandela