Over ons

Patty van der Vliet en Guusje van der Schoot hebben veel ervaring in het vinden van de beste mensen voor hun opdrachtgevers en in het begeleiden van kandidaten naar een volgende stap in hun carrière.

Guusje van der Schoot

De jarenlange ervaring als psycholoog, als directeur van diverse organisaties in de zorg en als executive searcher bij verschillende bureaus, hebben mij één zekerheid gegeven: als je in staat bent mensen in hun hart te raken, breng je hen en dus organisaties in beweging. Elke opdracht betekent voor mij steeds weer het zoeken naar wat mensen en organisaties drijft, gevolgd door het zoeken naar de perfecte match. Een match die bijdraagt aan de toekomstbestendigheid van organisaties en het beste haalt uit de mensen die er werken.

Patty van der Vliet

Ik prijs mezelf gelukkig, dat ik dit vak geleerd heb van de meesters zelf: Johan de Vroedt en Joan Thierry. En er is voor mij nog steeds geen mooiere professie dan dit. In de afgelopen jaren heb ik met groot genoegen gewerkt voor een zeer gevarieerde klantenkring. De dynamiek tussen mensen die uiteindelijk het succes en de groei van een onderneming bepaalt, inspireert mij nog altijd. En wat is er mooier, dan door het samenbrengen van elkaar versterkende talenten, hieraan een bijdrage te mogen leveren.